ZŠ s MŠ Jakubany - brány školy sa znova otvoria

Riadeľstvo ZŠ s MŠ Jakubany Vám oznamuje, že na základe pokynu Ministerstva školstva SR, Regionálneho úradu verejného zdravotníctva a zriaďovateľa - Obce Jakubany, Základná škola s materskou školou začína prezenčné vzdelávanie žiakov 0. - 5. ročníka klasických a špeciálnych tried a detí MŠ od 1. júna 2020.

 

Žiak bude zaradený do prezenčného vzdelávania na základe Prihlášky zákonného zástupcu a dodržania všetkých podmienok uvedených v prihláške na webovej stránke školy.

Vyplnenú prihlášku v písomnej forme je potrebné doručiť do školskej schránky (pri hlavnom vstupe do školy - vpravo od malej bráničky)  do 24. 05. 2020 (t.j. nedeľa).

Pri nástupe do ZŠ a MŠ musí zákonný zástupca (alebo žiak) priniesť so sebou Vyhlásenie zák. zástupcu o zdravotnom stave, ktoré je nie staršie ako 3 dni, ktoré nájde na webovej stránke školy.

V prípade, že si zákonný zástupca nemá kde Prihlášku a Vyhlásenie vytlačiť, môže si tieto dokumenty vyzdvihnúť na školskej vrátnici v čase od 8:00 do 13:00 hod. každý pracovný deň.

Rómskym žiakom boli uvedené dokumenty doručené prostredníctvom rómskej hliadky obce.

 

VIAC NA: zsjakubany.edupage.org/

 

K stiahnutiu
Nastavenia cookies