Nový školský rok 2021/2022

 

 

 

 

 

 

Základná škola:

Žiaci  2.-9. ročníka   prídu do školy o 9:00 hod. samostatne, bez sprievodu rodičov a idú priamo do svojich tried. Rodičia žiakov 2.-9. ročníka nebudú vpustení do areálu školy. Žiaci triednemu učiteľovi odovzdajú  rodičom vyplnené a podpísané Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti, tlačivo  je dostupné na webovej stránke školy alebo v elektronickej forme cez EduPage. Triedny učiteľ poskytne informácie o pokynoch  a priebehu vyučovania počas školského roka.

 

Žiaci  prvého ročníka v sprievode jedného rodiča  sa stretnú na školskom dvore o  9:00  hod. Rodič odovzdá triednemu učiteľovi vyplnené a podpísané Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti.             

Vstup do školy pre všetkých je možný iba s rúškom, žiaci sa v tento deň nebudú prezúvať. Obedy pre žiakov  sa budú podávať od piatku 3.septembra 2021.

 

Materská škola:

Dieťa do materskej školy môže sprevádzať iba jedna osoba s minimálnym zdržaním sa v materskej škole. Príchod detí do MŠ je od 07:00 hod. Pri príchode taktiež odovzdá vyplnené a podpísané Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti. Dieťa s príznakmi infekčného ochorenia nebude prevzaté do priestorov materskej školy.

 

Tešíme sa na spoločné stretnutie.

PaedDr. Michal Hanečák – riaditeľ ZŠ s MŠ Jakubany

Nastavenia cookies